MISCEL·LÀNIA…@REALZOOMBIETWITT

Avui tenim l'honor de comptar de nou en FFP amb Jordi Escoin. 
Que per cert, té un blog de relats que heu consultar. Hi ha moltes perles interessant per als amants de la ci-fi i el gènere fantàstic.

Aquesta vegada ens porta un relat que es presenta com Miscel·lanea però té un lloc en monstres, doncs va néixer en aquest curs de l'Ateneu i amb aquests disparadors que ens dóna el nostre Sensei, Ricard Ruiz. 

No comentaré res de el relat ja que el joc que dóna i el que ofereix necessita que arribeu verges a ell. Només dir-vos que quan ho vam llegir per primera vegada, estàvem segurs que si ho hagués publicat en un tweet hauria estat viral a l'enèsima potència.

¿Ja teniu prou hype? ¿Si?
Dons ja podeu llegir el super relat :) 

@RealZoombieTwitt

Poques persones saben q la pel·lícula La nit dels morts vivents es basa en un fet real: un experiment q va alterar la pau del poble on vaig viure i morir. Sí, viure i morir, xq quan varen passar els fets jo ja estava en un ninxol al cementiri, xq vaig ser un dels cadàvers q va reviure i xq soc l’única criatura mortvivent q va sobremortviure al q va passar allí. Obro fil

Necessito aclarir algunes qüestions q envolten els zombis i q les pel·lícules s’han encarregat de distorsionar al llarg de tots aquests anys, en funció de les morboses necessitats del públic. Els zombis no som idiotes descerebrats, al menys en el meu cas, i com q no m’he trobat amb cap més, suposo q el q em passa a mi és el q hauria de passar en d’altres. 

Quina contradicció! El monstre col·lectiu q només fa por en massa, resulta q en la realitat es redueix a un sol individu… de moment! Tampoc som criatures insensibles, amb l’únic desig incontenible de devorar persones. La de cops q he profanat alguna tomba recent per gaudir de relacions íntimes, xq als difunts no els fastigueja el meu aspecte, de fet callen com morts. ↓

Ho he intentat amb persones vives però no resulta, sempre q arriba el moment de traure’m la disfressa…he de desaparèixer, naturalment, traint la confiança de la parella ocasional, per tal q no descobreixi la meva veritable condició posthumana. 

No tot han estat penúries, he passat molts bons moments des q el Michael Jackson va fer el videoclip Thriller. Per cert, surto a la coreografia, a veure si sou capaços de reconèixer-me! He procurat ocultar-vos en aquest fil si soc home o dona, així el joc resulta més interessant, no creieu? Si pareu atenció em podreu trobar en moltes altres produccions i sobre tot en un munt de capítols de la sèrie The Walking Dead.Quins bons records…↓

 Però no us vull enganyar, la meva mortvida sols té això d’apassionant: gaudir de la companyia d’altres persones fent d’extra de produccions audiovisuals (malauradament encasellat sempre en el mateix paper, q hi farem) o  en festes i festivitats amb disfresses com Halloween.  La resta de l’any em moro… perdó, en morovisc d’avorriment. ↓

Però això ara canviarà! En aquests mesos de pandèmia he descobert q el maleït virus ataca també els zombis: em vaig infectar i la vaig tornar a palmar, però en el meu cas va durar poc i vaig remortviure al cap d’una estona. El que us vull dir és q puc infectar a d’altres, i si es moren, ho he comprovat, es tornen zombis com jo. 

 Us anuncio q he decidit contribuir a fer realitat el desig de tanta gent: ser atacats per hordes incontrolables de morts vivents. Ens ho passarem  en gran! … Al menys mentre no trobin la vacuna. Així q per dates assenyalades com Carnestoles i festivitats de difunts, vigileu amb les distàncies i mesures de seguretat, xq algunes de les disfresses podrien no ser-ho! ↓

Ah! M’oblidava: guaiteu a les xarxes les noticies estranyes q us facin olorar a no mort, i etiqueteu-les amb el hashtag #RealZoombie xq tots ho puguem seguir.

Liked it? Take a second to support fastfictionpenny on Patreon!

Sé el primero en comentar en «MISCEL·LÀNIA…@REALZOOMBIETWITT»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Instagram